ZEKÂ OYUNLARINDA BÜYÜK BAŞARI: GENÇ ZİHİNLER ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

İlçemizin parlak öğrencileri, stratejik düşünme, problem çözme ve analitik becerilerini konuşturarak, zorlu rakipleri geride bırakmayı başardı.

Yarışma, çeşitli yaş kategorilerinde gerçekleşti. Öğrencilerimiz Pentago,  Q-Bitz,  Mangala, Reverse gibi çeşitli disiplinlerde kıyasıya mücadele etti. Her biri, özgün stratejileri ve çözüm yolları ile alanında üstünlüğünü kanıtladı.

Dereceye giren öğrencilerimiz: Hüseyin Baran ALAN 7E Pentago İlçe Birincisi, , Zerya PARLAK 3E Q-Bitz ilçe ikincisi, Muharrem Yiğit TÜRKOĞLU 7D Reverse İlçe İkincisi, Ozan KARAASLAN 3 A Pentago ilçe üçüncüsü, Caner AKSÜT 3E Mangala İlçe Üçüncüsü oldu ve büyük bir başarıya imza attılar. Karşılaştıkları zorlu partilerde sakinliğini koruyarak ve rakiplerinin hamlelerini ustalıkla öngörerek bu başarıyı elde ettiler.

Zekâ oyunlarındaki büyük başarılarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ederken, onları bu seviyeye getiren Sayın Zeynep BOZDOĞAN öğretmenimize de minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz. Sabrınız, bilginiz ve özverinizle öğrencilerimize sadece oyun stratejileri değil, aynı zamanda azim, odaklanma ve problem çözme gibi hayat boyu taşıyacakları beceriler kazandırdınız.

Bu başarı, sizin eğitim anlayışınızın ve öğrencilere olan inancınızın bir yansımasıdır. Emeğiniz için size en içten teşekkürlerimizi sunuyor, gelecekte de öğrencilerimizin hayatında fark yaratmaya devam etmenizi diliyoruz.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 10:55 - Görüntülenme: 150