Biyoloji Öğretmeni Hacer ÖTER, eTwinning Projesi Kapsamında 'Bitkiler Neden Önemlidir?' Seminerini Okulumuzda Gerçekleştirdi

Okulumuz, uluslararası işbirliği platformu eTwinning'in desteğiyle gerçekleştirilen "Biljke su važne (Plant Are Important)" adlı proje kapsamında Biyoloji öğretmeni Hacer ÖTER'i konuk etti. Hacer ÖTER, öğrencilere bitkilerin önemi ve gelişimi hakkında bilgi veren etkileyici bir seminer düzenledi.

eTwinning projesi, öğrencilerin farklı kültürlerden gelen akranlarıyla iletişim kurarak ortak bir amaç doğrultusunda çalışmalarını sağlayan bir platformdur. Bu bağlamda, "Biljke su važne" projesi, bitkilerin önemini vurgulayarak öğrencilere küresel çevre sorunlarına duyarlı bireyler olma fırsatı sunuyor.

Seminer sırasında Hacer ÖTER, öğrencilere bitkilerin ekosistemdeki rolü, oksijen üretimi, karbon döngüsü, gıda zinciri içindeki yerleri ve doğal dengenin korunmasındaki katkıları gibi konuları anlattı. Görsel sunumlar ve interaktif etkinliklerle desteklenen seminer, öğrencilerin katılımını artırdı.

Projenin amacı, öğrencilere sadece bitkilerin fiziksel özellikleri değil, aynı zamanda ekosistemdeki önemini anlatarak çevresel sorumluluk bilinci kazandırmaktır. Seminerin ardından, öğrenciler eTwinning platformu üzerinden proje kapsamında diğer öğrencilerle iletişim kurarak bilgi paylaşımında bulunacaklar.

Okul Müdürü Mehmet Ali ERDEN, proje sayesinde öğrencilerin küresel perspektif kazandıklarını ve çevre bilinci oluşturduklarını belirterek, "Biyoloji öğretmenimiz Hacer ÖTER'in değerli katkılarıyla gerçekleştirilen bu seminer, öğrencilerimizin sadece sınıf içinde değil, aynı zamanda uluslararası düzeyde de öğrenimlerine katkı sağlıyor" dedi.

Biyoloji Öğretmeni Hacer ÖTER, eTwinning projesine katılan okullar arasında bilgi ve deneyim paylaşımının önemini vurgulayarak, projenin başarıyla tamamlanmasına yönelik öğrencilere ve diğer eğitimcilere teşekkür etti.

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 14:12 - Görüntülenme: 145