T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Erdemkent İlkokulu

Bitkilerin Yapısı ve Büyümesi Üzerine Eğitici eTwinning Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Bitkilerin Yapısı ve Büyümesi Üzerine Eğitici eTwinning Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Bitkilerin yapısı, doğası, büyümesi ve önemi üzerine bilgi alışverişi için bir araya geldi. eTwinning platformu üzerinden düzenlenen toplantı, katılımcılara değerli bilgiler sunarken interaktif bir öğrenme ortamı sağladı.

 

 

eTwinning toplantısı, öğretmenler arasında iş birliği ve bilgi paylaşımını teşvik etti. Katılımcılar, etkileşimli oturumlar ve grup çalışmaları aracılığıyla öğretme stratejilerini paylaştı ve en iyi uygulamaları keşfetme fırsatı buldu.

 

Toplantıya katılan eğitimciler, etkileşimli öğrenme materyalleri, sanal sınıf uygulamaları ve diğer eğitim araçları konusunda bilgi sahibi oldular. Ayrıca, eTwinning platformunun sunduğu kaynakları daha etkili bir şekilde kullanma konusunda pratiğe dökme şansı buldular.

 

Öğretmenler, bu tür toplantıların, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağladığına ve öğrencilere daha etkili bir şekilde bilgi aktarmalarına yardımcı olduğuna vurgu yaptılar. Bitkilerin yapısı, doğası, büyümesi ve önemi hakkında yapılan bu eTwinning toplantısı, eğitim alanındaki ilerlemelere önemli bir katkıda bulunmayı hedefliyor.

12-01-202412-01-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 21:22 - Görüntülenme: 62
  Beğen | 1  kişi beğendi