T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Erdemkent İlkokulu

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ, SİNEMA KEYFİ YAŞADI

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ, SİNEMA KEYFİ YAŞADI

 

 Öğrencilerimiz, özel bir etkinlikle sinema keyfi yaşadı. Okulun düzenlediği etkinlik kapsamında, özel eğitim alan öğrenciler, sevdikleri filmleri büyük bir heyecanla izledi.

Düzenlenen etkinlikte, öğrenciler, sinema deneyiminin tadını çıkarırken aynı zamanda birbirleriyle sosyal etkileşim içinde olma fırsatı buldu. Özel eğitim öğrencileri için düzenlenen bu tür etkinlikler, onların sosyal becerilerini geliştirme ve eğlenceli zaman geçirme fırsatı sundu.

 

Etkinliğe katılan öğrenciler biri "Sinemaya gitmek çok eğlenceliydi. Arkadaşlarımla birlikte film izlerken çok mutlu oldum" dedi.

 

Okul yönetimi de bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimine katkı sağladığını belirtti ve bundan sonra da benzer etkinliklerin düzenleneceğini açıkladı.

 

Etkinliğe katılan öğrenciler ve öğretmenler, gün boyunca süren bu keyifli etkinlikle unutulmaz anlar yaşadılar.

Zeynep BOZDOĞAN, Nagihan ÖĞÜT, Ahmet TAŞTAN, Utku Güntaç KAYA ve Fatma CANPOLAT öğretmenlerimiz; eğitimdeki özverili çalışmalarınız ve öğrencilerimize olan sevgi dolu yaklaşımlarınızla, her zaman bizleri gururlandırıyorsunuz. Sizler gibi değerli öğretmenlerle çalışmak, bizler için büyük bir şans ve mutluluk kaynağıdır.

 

Yaptığınız fedakârca çalışmalar için bir kez daha teşekkür ederiz. Sizlerin desteğiyle, öğrencilerimiz daha güzel yarınlara emin adımlarla ilerleyecektir.

07-03-202407-03-202407-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 15:30 - Görüntülenme: 70
  Beğen | 5  kişi beğendi